Uutuudet

Tarinamme

Tervetuloa Eiringiin, yksi Pohjoismaiden johtavista keittiötarvikekaupoista. Täältä löydät suuren valikoiman eri keittiövälineitä jokaiseen lähtöön.

Eiring avasi ovensa korkeatasoisena keittiöliikkeenä Helsingin sydämeen vuonna 2005. Myöhemmin avasimme myös verkkokaupan Suomeen ja Ruotsiin. Missiomme on taata nopeaa ja henkilökohtaista palvelua jokaisen asiakkaan tarpeeseen sekä myydä uniikkeja tuotteita, joita ei saa muualta.

Verkkokaupastamme voit löytää kaiken, mitä keittiöön tarvitset. Meillä on laaja valikoima keittiö- ja leipomistarvikkeita kuten myös elintarvikkeita Välimereltä. Tavarantoimittajiemme joukosta löytyy sekä pieniä perheyrityksiä että suuria kansainvälisiä brändejä.

Kaikki työntekijämme Eiringissä ovat intohimoisia ruoanlaiton harrastajia ja periaatteemme on myydä vain sellaisia tuotteita, joita itse käyttäisimme. Helsingin liikkeessämme meillä on keittiö, jossa testaamme tuotteita ja valmistamme ruokaa päivittäin.

Tarvikkeita ammattilaisille sekä amatööreille

Meillä on ihanteellinen valikoima niin ammattikokeille kuten myös kotikokeille. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on jokin tietty toive lisättäväksi valikoimaamme! Me maahantuomme suurimman osan merkeistä itse ja saamme toimituksia tasaisin väliajoin, joten erikoisemman tilauksen tekeminen ei yleensä tuota ongelmia.

Lisää meistä

Yhteystiedot

eiring@eiring.fi

+358-45 875 1116

Korkeavuorenkatu 15,
00130 Helsinki

Aukioloajat

Arkisin: 10-18
Lauantaisin: 10-16

Pidennetyt aukioloajat 1-23 joulukuuta

Arkisin: 10-19
Lauantaisin: 10-18
Sunnuntaisin: 12-16

  • Pasta alla Gricia

    Pasta alla Gricia

    Tämä klassinen roomalainen pasta-annos on yksinkertaisuudessaan herkullinen. Vieläkin tunnetumpi pasta Cacio e pepe on käytännössä sama annos ilman guancialea. 4 annosta 400g pastaa, esim. spaghetti alla chitarra, vermicelli, tai, jos haluat lyhyttä muottia,...

    Pasta alla Gricia

    Tämä klassinen roomalainen pasta-annos on yksinkertaisuudessaan herkullinen. Vieläkin tunnetumpi pasta Cacio e pepe on käytännössä sama annos ilman guancialea. 4 annosta 400g pastaa, esim. spaghetti alla chitarra, vermicelli, tai, jos haluat lyhyttä muottia,...

  • The best blini recipe ever

    Paras bliniresepti

    Vanha resepti Sjundbyn Linnasta edellisenä iltana: 50 g hiivaa sekoitetaan 2 dl kädenlämpöiseen veteen sekoita joukkoon 4 dl kädenlämpöistä kermaa 3 tl suolaa 500 g tattarijauhoa/blinijauhoa 3 kananmunan keltuaista anna...

    Paras bliniresepti

    Vanha resepti Sjundbyn Linnasta edellisenä iltana: 50 g hiivaa sekoitetaan 2 dl kädenlämpöiseen veteen sekoita joukkoon 4 dl kädenlämpöistä kermaa 3 tl suolaa 500 g tattarijauhoa/blinijauhoa 3 kananmunan keltuaista anna...

  • pasta setaro on the shelf.JPG

    Miten keittää pasta

    Italialainen pasta tehdään kahdella eri tavalla: kanamunalla ja ilman. Pehmeää vehnäjauhoa ja kananmunaa sisältävä pasta on ominaista Pohjois-Italiassa, kun taas Etelä-Italiassa käytetään ainoastaan durumvehnäjauhosta ja vedestä valmistettua pastaa. Pastaa keittäessä...

    Miten keittää pasta

    Italialainen pasta tehdään kahdella eri tavalla: kanamunalla ja ilman. Pehmeää vehnäjauhoa ja kananmunaa sisältävä pasta on ominaista Pohjois-Italiassa, kun taas Etelä-Italiassa käytetään ainoastaan durumvehnäjauhosta ja vedestä valmistettua pastaa. Pastaa keittäessä...

1 / 3
  • Ilmainen kuljetus

    Ilmainen kuljetus yli 50 € tilauksiin Suomessa ja yli 750 kr Ruotsissa.

  • Nopea toimitus

    Nopea toimitus ja henkilökohtainen palvelu.