Pasta al salmone affumicato

Pasta al salmone affumicato

Valmistus:

Älä lisää pastakastikkeeseen ylimääräistä suolaa, sillä lohi on itsessään riittävän suolaista.

  1. Kiehauta iso kattilallinen vettä ja lisää suola. Keitä pasta lähes al denteksi ja säästä hieman keitinvettä ennen pastan valuttamista.

  2. Hienonna salottisipulit ja lisää ne pannulle yhdessä oliiviöljyn kanssa. Kuullota, kunnes sipulit pehmenevät. Kuutioi lohi ja lisää se pannulle yhdessä pienen valkoviinitilkan kanssa. Mausta mustapippurilla.

  3. Hienonna persilja ja lisää pannulle. Lisää myös tilkka pastan keitinvettä. Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon niin, että pasta peittyy kauttaaltaan. Tarjoile heti.

Raaka-aineet 4 annosta
  • 400g pappardelle-pastaa*
  • suolaa pastaveteen
  • ekstraneitsyt oliiviöljyä
  • 3 pientä salottisipulia
  • 8 viipaletta kylmäsavustettua lohta
  • pieni lasi valkoviiniä
  • tuoretta persiljaa
  • mustapippuria
*You can find this pasta variety from our selection of pasta Setaro.

Reseptivideo:

Follow us on social media

@eiringcookshop
Seuraa meitä